SCAUNE ERGONOMICE

Scaun ErgoStar, Mesh Negru, Suport Lombar, Tetiera si Brațe Reglabile 360 °

Scaunul ErgoStar este cel mai nou model care concurează cu cele mai populare scaune cum ar fi Ergohuman sau Aeron Herman Miller, atât la calitate, funcționalități cât și la preț. ErgoStar oferă flexibilitate și libertate de mișcare, având cele mai inovative sisteme de reglare, precum brațele reglabile la 360 °.

Scaun Ergonomic Pro, Mesh Negru, Suport Lombar Reglabil, Tetiera si Mecanism Sincron

Scaunul Ergonomic Pro este tapițat integral cu mesh, are un suport lombar reglabil vertical și mecanism sincron.

Scaun Ergohuman Classic, Mesh Negru

Ergohuman clasic este o combinație între artă și inginerie, proiectat să asigure o susținere constantă brațelor, spatelui și zonei lombare, în mod special.Acest scaun ergonomic utilizează un mecanism de înclinare sincron care oferă un reglaj final optim pentru toți utilizatorii, blocabil în 2 puncte. Astfel, cu ajutorul unei singure manete, se pot opera cele trei funcții ale scaunului: reglarea pe înalțime, reglarea adâncimii șezutului și înclinarea spătarului.

Scaun ergonomic Next cu spătar din Mesh, suport lombar

Scaunul de birou reglabil prezintă contururi elegante ce se pliază formei corpului utilizatorului, precum şi braţe pivotante pentru a susţine mâinile în timpul tastării la calculator pentru perioade îndelungate. Mecanismul de înclinare sincronizat oferă posibilitatea de a regla și fixa unghiul spătarului față de șezut în 3 poziții distincte. Acesta oferă libertat de mișcare, ajustabilitate…