SCAUNE ERGONOMICE

Scaun ErgoStar, Mesh Negru, Suport Lombar, Tetiera si Brațe Reglabile 360 °

Scaunul ErgoStar este cel mai nou model care concurează cu cele mai populare scaune cum ar fi Ergohuman sau Aeron Herman Miller, atât la calitate, funcționalități cât și la preț. ErgoStar oferă flexibilitate și libertate de mișcare, având cele mai inovative sisteme de reglare, precum brațele reglabile la 360 °.

Scaun Ergo Plus, Tapițat cu Material Textil, Mecanism Syncron cu Antișoc

      Spătar cu formă ergonomică Spătarul este special conceput pentru a susține curbura naturală și corectă a coloanei vertebrale și poate fi reglat pe 9 trepte de înălțime. Acesta este tapițat cu materl textil și este dotat cu apărătoare din polipropilenă negră.     Brațe din poliuretan moale Brațele scaunului Ergo Plus sunt…

Scaun Ergonomic Power Move, negru

Scaunul Power Move este un scaun ergonomic performant pentru menținerea echilibrului, care vă permite să vă așezați, să stați în picioare sau să vă mișcați. Forma ergonomică, diferită de scaunele de birou tradiționale, susține partea inferioară a spatelui, păstrând curburile naturale ale coloanei, evitând în același timp presiunea pe genunci. Astfel, ajută la relaxarea spatelui și a coloanei vertebrale, prevenind pe termen lung simptomele dureroase.

Scaun Ergonomic Pro, Mesh Negru, Suport Lombar Reglabil, Tetiera si Mecanism Sincron

Scaunul Ergonomic Pro este tapițat integral cu mesh, are un suport lombar reglabil vertical și mecanism sincron.

Scaun Ergohuman Classic, Mesh Negru

Ergohuman clasic este o combinație între artă și inginerie, proiectat să asigure o susținere constantă brațelor, spatelui și zonei lombare, în mod special.Acest scaun ergonomic utilizează un mecanism de înclinare sincron care oferă un reglaj final optim pentru toți utilizatorii, blocabil în 2 puncte. Astfel, cu ajutorul unei singure manete, se pot opera cele trei funcții ale scaunului: reglarea pe înalțime, reglarea adâncimii șezutului și înclinarea spătarului.