Care este diferența dintre birourile cu două motoare Bosch și cele cu două motoare Timotion?

Atât birourile cu motoare Bosch, cât și cele cu motoare Timotion, au același mod de funcționare, aceeași înălțime minimă și maximă. Diferențe se găsesc la design, capacitate portantă și termen de garanție. Birourile cu două motoare Bosch au o capacitate portantă de 80 kg, în timp ce motoarele Timotion susțin până la 120 kg. Producătorul Bosch oferă o garanție de 2 ani, Timotion prelungește garanția până la 5 ani.

Mi se potrivește un birou cu un motor sau unul cu două motoare?

Diferențele dintre un birou reglabil electric cu un motor și cel cu două motoare sunt multiple, iar puterea de operare este doar una dintre ele. În funcție de suma pe care vreți să o investiți și de așteptările pe care le aveți de la un asemenea birou, trebuie să luați în calcul mai multe aspecte. Ne referim aici atât la aspecte estetice, cât și la funcționalități.

1.Înălțimea utilizatorului

Înălțimea maximă la care poate fi ridicat biroul cu un singur motor este potrivită pentru utilizatorii cu o înălțime de până la 1,85 m. Pentru persoanele cu o înălțime mai mare, recomandăm modelele cu două motoare, deoarece pot fi operate până la 1300 mm.

  1. Viteza de operare și capacitatea de încărcare

Analizând piața și comparând produsele din portofoliul nostru, observăm că viteza de operare este mult mai mică la modelele cu un singur motor. Acest aspect nu este neapărat un dezavantaj, diferența fiind în secunde, deci nu afectează activitatea zilnică de alternare a muncii.

Capacitatea de încărcare este importantă dacă setupul biroului dumneavoastră include mai multe echipamente sau dacă doriți un blat din lemn masiv de dimensiuni maxime. Birourile cu un motor au o capacitate portantă de până la 100 kg, în timp ce modelele cu două motoare pot suporta până la 120 kg.

  1. Asamblare și întreținere

La acest capitol modele cu două motoare sunt mai avantajoase. Montajul este mai ușor deoarece motoarele sunt deja încorporate în fiecare picior.

Montajul modelului cu un motor presupune încadrarea unei tije hexagonale de la piciorul cu motor către celălalt picior. Fixarea conform fișei de montaj este foarte importantă, în caz contrar vor apărea dificultăți la operarea biroului.

În ambele cazuri urmăriți pașii din instrucțiunile de montaj pentru a evita posibile accidentări sau defecțiuni.

  1. Aspectul estetic

Birourile cu două motoare au motoarele ascunse în interiorul picioarelor, oferind modelului un aspect mai curat și mai elegant.

Modelele cu un singur motor, au motorul montat în exterior și este vizibil.

  1. Prețul

Nu veți fi surprinși de faptul că modelele cu un singur motor sunt mai economice, în timp ce modelele cu două motoare fiind mai performante, sunt mai costisitoare. Decizia finală vă aparține, pentru că în funcție de bugetul dumneavoastră și de necesitățile pe care le aveți zilnic, știți care model e mai potrivit.

Cât de dificil este montajul birourilor?

Fiecare model de birou, scaun sau accesoriu vine însoțit cu instrucțiuni de montaj, fiecare pas fiind explicit și ușor de urmat. În cutiile produselor sunt toate elementele necesare pentru realizarea montajului, iar pentru ușurarea procesului vă recomandăm utilizarea unei autofiletante. Procesul de montare este atât de ușor, încât se descurcă cu ușurință și colegele noastre din birou.

Există posibilitatea să optez doar pentru cadru?

Sigur, pentru fiecare model de birou este disponibilă varianta achiziționării doar a  cadrului, astfel puteți folosi un blat pe care îl aveți deja sau să vă personalizați unul după preferințe.

Ce dimensiuni de blaturi pot folosi?

Dacă modelele de blaturi propuse de noi nu sunt conform necesităților și preferințelor dumneavoastră, puteți opta pentru personalizarea unui blat. Se potrivește orice blat cu lungimea cuprinsă între 1200mm și 2000 mm, iar lățimea între 650mm și 800mm.

Pot comanda un blat cu dimensiuni și nuanțe personalizate, altele decât cele de pe site?

Da, se pot comanda alte dimensiuni sau nuanțe de blaturi decât cele de pe site, în funcție de variantele disponibile în mostrarul nostru. Costurile pentru acestea diferă în funcție de nuanță, dimensiune și cantitate. Vă rugăm să solicitați colegilor noștri o ofertă personalizată.

Cum se livrează produsele?

Produsele se livrează oriunde în țară, dezasamblate. Colaborăm mai mult cu transportatori privați pentru a asigura livrarea intactă a produselor. În cazurile produselor cu risc mic de deteriorare, livrăm cu Fan Courier. Pentru produsele listate pe site livrarea este gratuită și se face la stradă, în fața casei sau a blocului.

Care este garanția produselor și cum se aplică?

Termenul de garanție a produselor variază în funcție de model și se aplică în baza facturii. Verificați termenul de garanție pe site sau confirmați cu colegii noștri.

Ce modalitate de plată pot alege?

Avem disponibile mai multe modalități de plată:

  • Transfer bancar (Ordin de Plată) – Acest tip de plată se face în baza datelor trimise de Birou Reglabil pe adresa de email specificată în formularul de comandă. Livrarea se face după confirmarea plății.
  • Card Bancar – Plata cu cardul (personal sau al firmei) se face prin procesatorul de plată Stripe. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa și MasterCard.
  • Plata ramburs – Acest tip de plată se face doar la produsele livrate cu curierul care nu riscă să se deterioreze și se discută în prealabil cu unul dintre colegii noștri.

Cum plasez o comandă?

O comandă se plasează după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături, selectând toate atributele pentru fiecare produs ales (culori, dimensiuni etc.) sau completând formularul de contact din secțiunea Contact, pentru comenzi personalizate.

Ce înseamnă E04 pe panoul de comandă?

E04 nu reprezintă o defecțiune a biroului ci o avertizare a senzorului anti-coliziune. Aceasta poate apărea în următoarele două situații:

  • atunci când biroul întâlnește un obstacol în timpul operării sus-jos
  • atunci când montajul nu este finalizat și transformatorul nu este poziționat corect.

Pentru resetarea acestei erori îndepărtați obstacolul sau finalizați montajul. Dacă eroarea persistă vă rugăm să ne contactați.

Blaturile sunt găurite?

Exceptând blaturile premium, acestea nu sunt găurite, pentru a oferi mai multă libertate la montaj. Fiecare client are posibilitatea să seteze distanța de la un picior la altul și să extindă traversa în funcție de preferințe, respectând instrucțiunile de montaj. Blaturile se prind foarte ușor cu ajutorul unei autofiletante.

  • Blaturi premium sunt prevăzute cu patru bucșe filetate M6 care ușurează prinderea blaturilor de cadre.

Ce greutate au birourile?

Cadrele de birou au aproximativ 30-32kg, iar greutatea blaturilor diferă în funcție de dimensiunea acestora, între 15-30 kg. Cadrele se livrează într-o cutie compactă, iar blaturile sunt bine ambalate în carton și folie pentru protecție în timpul transportului.

Este asigurat montajul în țară?

Nu asigurăm montajul în țară, decât pentru proiecte foarte mari și presupune un cost adițional, dar fiecare produs este însoțit de o fișă de montaj și procesul este destul de ușor.

Unde pot vedea și testa produsele?

Produsele noastre pot fi testate la sediul nostru din Timișoara, Calea Martirilor 158-160, sediul Viva Facilities, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:30.