ACCESORII

Minge Ergonomică, cu maner si husa din bumbac si in

O alternativă la scaunele tradiționale pentru spațiile de lucru ergonomice, mingea ergonomică este concepută pentru a oferi suport optim utilizatorilor în timpul șederii.

Sistem management cabluri

Sistemul management cabluri permite organizarea și mascarea cablurilor. Acesta este realizat din plastic dur, are o formă dreptunghiulară și 4 spații pentru trecerea cablurilor. Se prinde de birou cu șuruburile din dotare și are o lungime de 1280 mm. Caracteristici: Culoare: Negru, Alb, Gri Dimeniune: 1280 mm Material: plastic *Notă – Sistemul de management  include…

Tăviță metalică pentru cabluri, atașabilă de blat

Tăvița metalică pentru cabluri ajută la mascarea și organizarea cablurilor de la birou. Aceasta este foarte ușor de instalat sub orice tip de birou, cu ajutorul șuruburilor. Tăvița are 3 puncte de fixare. Modelul este disponibil pe 3 culori: Alb, Negru sau Gri. Caracteristici: Dimeniune: 800 (L) x 125 (l) x 75 (H) mm Prindere:…

Rollbox metalic cu 3 sertare + organizator cadou

Rollboxurile sunt disponibile pe aceleași nuanțe de culori ca birourile: alb, negru gri. Acestea nu doar completează decorul unui birou, dar ajută la o organizare și depozitare mai eficientă. Sunt stabile și sigure, având sisteme de închidere.

Măsuță reglabilă manual pentru laptop, neagră

Covorul ergonomic antioboseala previne oboseala picioarelor și oferă confort pentru munca din picioare, la un birou reglabil pe înălțime.

Desk Pad Dual-Side

Beneficii Desk Pad Dual-Side Desk Pad-ul se fixează pe orice suprafata. Prezintă o rezistență crescută la lichide. Este fabricat din piele italiană ecologică ce oferă aderență. Compatibil pentru mouse. Designul desk pad-ului va aduce un plus de elegantă ambientului și spațiului de lucru. Se curăță ușor cu o cârpă umedă.     Design minimalist și…

Covor Ergonomic Anti-oboseală pentru picioare

Covorul ergonomic antioboseala previne oboseala picioarelor și oferă confort pentru munca din picioare, la un birou reglabil pe înălțime.

Suport 1 monitor pentru birou, Negru, prindere Vesa

Suporturile de monitor au sisteme de prindere Vesa, utilizat la scară largă pentru prinderea monitoarelor sau a televizoarelor. Se montează foarte ușor și ajută la menținerea unei posturi corecte în timpul lucrului la birou.

Sertar metalic cu organizator plastic

Sertarul metalic este disponibil pe culorile Alb, Negru și Gri. Codurile de culori sunt cele de la birourile reglabile. Organizatorul de plastic din interior permite depozitarea obiectelor mici. Dimensiune: 300mm x 390mm x 90mm (H) Sertarul nu este compatibil cu blaturile cu adâncime mai mică de 700 mm.

Încărcător wireless fast charging, încorporabil în blat

Încărcătorul wireless este ușor de încorporat în blatul biroului și este compatibil cu toate dispozitivele care suportă încărcare wireless (QI).

Trecere cabluri rotundă

Caracteristici trecere cabluri rotundă Diametru superior: 70mm. Diametru inferior: 60mm. Grosime: 20mm. Material: Plastic Culori: Negru. Alb, Gri   Trecerea cabluri rotundă este ușor de incorporat în blatul biroului și oferă posibilitatea de organizare a cablurilor pe birou, cu un design plăcut. Este realizată din plastic cu diametrul în partea superioară de 70mm și în…