ACCESORII

Măsuță pentru laptop reglabilă manual, neagră

Covorul ergonomic antioboseala previne oboseala picioarelor și oferă confort pentru munca din picioare, la un birou reglabil pe înălțime.

Covor Ergonomic Anti-oboseală pentru picioare

Covorul ergonomic antioboseala previne oboseala picioarelor și oferă confort pentru munca din picioare, la un birou reglabil pe înălțime.

Tăviță metalică pentru cabluri, atașabilă de blat

Tăvița metalică pentru cabluri ajută la mascarea și organizarea cablurilor de la birou. Aceasta este foarte ușor de instalat sub orice tip de birou, cu ajutorul șuruburilor. Tăvița are 3 puncte de fixare. Modelul este disponibil pe 3 culori: Alb, Negru sau Gri. Caracteristici: Dimeniune: 800 (L) x 125 (l) x 75 (H) mm Prindere:…

Rollbox metalic cu 3 sertare + organizator cadou

Rollboxurile sunt disponibile pe aceleași nuanțe de culori ca birourile: alb, negru gri. Acestea nu doar completează decorul unui birou, dar ajută la o organizare și depozitare mai eficientă. Sunt stabile și sigure, având sisteme de închidere.

Suport 2 monitoare pentru birou, prindere Vesa

Sistem de prindere monitor Suportul pentru monitor are 2 brațe reglabile. Acestea se prind de monitor cu un sistem tip Vesa 75mmx100mm. Sistemul Vesa este standard, utilizat la scară largă pentru prinderea monitoarelor sau a televizoarelor, Șuruburile se fixează în cele 4 găuri, și se montează în centrul de greutate al monitoarelor. Brațul se pinde…

Suport 1 monitor pentru birou, Negru, prindere Vesa

Suporturile de monitor au sisteme de prindere Vesa, utilizat la scară largă pentru prinderea monitoarelor sau a televizoarelor. Se montează foarte ușor și ajută la menținerea unei posturi corecte în timpul lucrului la birou.

Încărcător wireless fast charging, încorporabil în blat

Încărcătorul wireless este ușor de încorporat în blatul biroului și este compatibil cu toate dispozitivele care suportă încărcare wireless (QI).

Sertar metalic cu organizator plastic

Sertarul metalic este disponibil pe culorile Alb, Negru și Gri. Codurile de culori sunt cele de la birourile reglabile. Organizatorul de plastic din interior permite depozitarea obiectelor mici. Dimensiune: 300mm x 390mm x 90mm (H) Sertarul nu este compatibil cu blaturile cu adâncime mai mică de 700 mm.

Sistem management cabluri

Sistemul management cabluri permite organizarea și mascarea cablurilor. Acesta este realizat din plastic dur, are o formă dreptunghiulară și 4 spații pentru trecerea cablurilor. Se prinde de birou cu șuruburile din dotare și are o lungime de 1280 mm. Culoare: Negru, Alb, Gri Dimeniune: 1280 mm Material: plastic