Proiectul Birou Reglabil a fost dezvoltat de către echipa Viva Facilities – ingineri și specialiști în domeniul mobilierului, activând pe piață din anul 2010. Începând cu anul 2017, ne-am ghidat după misiunea de a pune la dispoziția angajaților și angajatorilor mobilier ergonomic, cu funcții inovative și tehnologii noi, care să permită adaptarea unui mod de lucru cât mai eficient, activ și benefic pentru sănătate. Experiența ne-a ajutat în căutarea celor mai potrivite produse, ca design, funcționalitate și calitate. 

 

Astfel, am dezvoltat o gamă de birouri reglabile pe înălțime, scaune ergonomice și accesorii pe care și noi le folosim zi de zi în birou. Credem cu tărie că experiența utilizatorului este factorul primordial în achiziționarea unor piese de mobilier, de aceea toate informațiile despre produse și servicii sunt livrate de colegii noștri tehnicieni și specialiști în ergonomie. Oferim o atenție deosebită fiecărui client, îl ajutăm în luarea deciziei potrivite, îi rămânem la dispoziție și după achiziție pe toată perioada de utilizare a produselor.

Pentru a asigura o experiență cât mai confortabilă și plăcută fiecărui client, am implementat sistemul de management al calității ISO 9001:2015, ceea ce presupune operarea serviciilor într-un mod eficient, bazat pe procese bine determinate pentru o îmbunătățire continuă. 

 

Colegii noștri au fost inițiați în domeniul ergonomiei, finalizand cursurile specializate în cadrul  Departamentului Academia & Life Care al TÜV Rheinland România. Astfel, vă pot ajuta în alegerea unui mobilier optimizat conform anatomiei, caracteristicilor sau necesităților fiecărui utilizator, luând în calcul principiile ergonomice.

 

De ce să alegi Viva Facilities pentru oricare dintre proiectele tale?

  • Am livrat peste 5000 de birouri reglabile în ultimii 3 ani 
  • Aproximativ 4500 persoane folosesc zilnic un scaun ergonomic din gama noastră
  • Am colaborat cu unii dintre cei mai importanți jucători din domeniul IT&C, automotive,  HR, marketing și antreprenoriat
  • Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul mobilierului
  • Expertiza în domeniu este dovedită de cursurile și certificările obținute de echipa noastră.

 

Adresă punct de lucru: Calea Martirilor 158-160, Timișoara, jud.Timiș

C.U.I.: RO 27630504

Nr. Reg.com/an: ; J35/1699/2010