TESLA
DESIGN DETAIL

În timpul creării conceptului de design și la proiectarea fiecărei piese de mobilier este esențial să se acorde mai multă atenție ergonomiei. Mobilierul ergonomic oferă mai mult confort, siguranță și bunăstare în activitățile de zi cu zi. Vă propunem gama noastră de produse premium care cuprinde diferite modele de birouri reglabile pe înălțime și scaune ergonomice.

Pentru crearea scaunului de birou ergonomic TESLA au fost folosite cele mai inovatoare tehnologii și materiale – rezultatul fiind un scaun cu un design deosebit și o calitate maximă.

Scaun_ergonomic_Tesla
Oferind eleganță raționalizată și echilibru perfect intre formă și funcție, Tesla oferă confort și flexibilitate superioare, suport ergonomic și ajustabilitate pentru toți utilizatorii. Acest lucru, în armonie cu mișcarea dinamică excepțională, creează o forță de muncă mai sănătoasă, o productivitate îmbunătățită și bunăstare generală la locul de muncă.

Scaun ergonomic rotativ, mecanism sincron cu antișoc blocabil în 3 poziții, șezut poliuretan injectat, suport lombar, bază piramidală ALU albă, spătar plasă gri + suport lombar poliuretan injectat, șezut tapițat material textil gri sau verde, reglabil pe înălțime, tetieră 2D tapițată eco piele gri, brațe reglabile 3D din polipropilenă cu top din poliuretan moale incluse (suport alu). Translație șezut, elemente de susținere ale spătarului finisate gri închis + alb. Role gumate gri. Mecanism Donati.

DIMENSIUNI TESLA

a) Înălțime scaun: 96-105 cm
b) Adâncime șezut: 46-51 cm
c) Înălțime șezut: 44-53 cm
d) Lățime scaun: 67 cm
e) Înălțime spătar: 62-74.5 cm
f) Lățime șezut: 52 cm
g) Diametru bază: 70 cm
h) Lățime spătar: 47 cm

scaun ergonomic dimensiuni

– Tetiere multi-direcțională
– Brațe reglabile 3D
– Spătar reglabil vertical
– Reglare înălțime șezut
– Reglare translație șezut

– Top brațe poliuretan reglabil vertical și orizontal
– Mecanism sincron auto ajustabil
– Suport lombar reglabil
– Bază stea aluminiu alb foarte rezistent
– Role silicon

Solicita un pret

Dacă există scaun perfect pe lume, atunci acela este modelul Genidia. Fiecare detaliu al acestui element de mobilă, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort.

  Produs:
  Numele Complet:
  Număr de Telefon:
  Adresă Email:
  Informații:

  Va putem ajuta cu ceva?

  office@birou-reglabil.ro

  +40 (0)767 803 132