NEXT
DESIGN DETAIL

În timpul creării conceptului de design și la proiectarea fiecărei piese de mobilier este esențial să se acorde mai multă atenție ergonomiei. Mobilierul ergonomic oferă mai mult confort, siguranță și bunăstare în activitățile de zi cu zi. Vă propunem gama noastră de produse premium care cuprinde diferite modele de birouri reglabile pe înălțime și scaune ergonomice.

Scaunul Next a fost creat pentru a oferi suport lombar constant pe întreaga perioadă de muncă la birou. Spătarul din mesh în conferă o prezență elegantă și poate fi ușor integrat cu majoritatea stilurilor de ambiente.

Scaun de Birou Reglabil - Electric - Stand Up - Next
Scaunul de birou reglabil prezintă contururi elegante ce se pliază formei corpului utilizatorului, precum şi braţe pivotante pentru a susţine mâinile în timpul tastării la calculator pentru perioade îndelungate.

Mecanismul de înclinare sincronizat oferă posibilitatea de a regla și fixa unghiul spătarului față de șezut în 3 poziții distincte. Acesta oferă libertat de mișcare, ajustabilitate și o postură ergonomică corectă. Confortul și performanța sunt deosebit de strâns legate.

Pe langa celelalte reglaje cum sunt: reglarea înălțimii șezutului și a tensiunii oscilație, reglarea înălțimii șezutului , blocarea șezutului în multiple poziții, reglarea tensiunii de oscilație acest scaun dispune de un suport lombar reglabil vertical care se poate regla de către utilizator fără a fi nevoit să se ridice de pe scaun (cursa reglare verticală: 70 mm).

DIMENSIUNI NEXT

a) Înălțime scaun: 450 – 480 mm
b) Adâncime șezut: 47 cm
c) Înălțime șezut: 50-59 cm
d) Lățime scaun: 68 cm
e) Înălțime spătar: 65-74.5 cm
f) Lățime șezut: 50 cm
g) Diametru bază: 70 cm
h) Lățime spătar: 50.5 cm

Scaun Birou Reglabil - Electric - Stand Up - Next

Solicita un pret

Dacă există scaun perfect pe lume, atunci acela este modelul Next. Fiecare detaliu al acestui element de mobilă, reflectă calitate superioară, durabilitate și confort.

  Produs:
  Numele Complet:
  Număr de Telefon:
  Adresă Email:
  Informații:

  Va putem ajuta cu ceva?

  office@birou-reglabil.ro

  +40 (0)767 803 132