BIROURI REGLABILE

PE ÎNĂLȚIME

În timpul creării conceptului de design și la proiectarea fiecărei piese de mobilier este esențial să se acorde mai multă atenție ergonomiei. Mobilierul ergonomic oferă mai mult confort, siguranță și bunăstare în activitățile de zi cu zi. Vă propunem gama noastră de produse premium care cuprinde diferite modele de birouri reglabile pe înălțime și scaune ergonomice.

Birou Reglabil Electric New Generation

Mai întâi de toate noul birou reglabil New Generation se remarcă prin tehnologia folosită la operarea acestuia. Modelul are 4 funcții de memorare a înălțimii și un panou de control cu afișaj digital. În plus, designul biroului a fost îmbunătățit prin LED-urile integrate cu panoul de control. Lipsa traversei laterale permite accesul ușor al scaunelor. Structura din oțel cu profil pătrat oferă robustețe. Aceasta este disponibilă pe culoare alb, negru sau gri. Datorită paletei de culori este ușor integrabilă cu diferite ambiente. Înălțimea biroului poate fi reglată de la 715mm la 1175mm, cu o viteză de 25mm/sec.

Birou Reglabil Manual

Recomandăm modelul Reglabil Manual în cazurile în care se dorește fixarea acestuia într-un spațiu fără acces la surse de curent. În al doilea rând este recomandat și pentru cei care nu își doresc schimbarea poziției de lucru demai multe ori. Pentru că operarea acestui model se face cu ajutorul unei manevele. Înălțimea este cuprinsă între 680 mm și 1130 mm, iar viteza este de 8mm/sec.

Mai întâi de toate Biroul Reglabil pe Înălțime Face to Face a fost conceput pentru a fi utilizat de 2 persoane simultan. Înălțimea birourilor poate fi reglată separat cu ajutorul celor două panouri de control. Un aspect important este posibilitatea de incadrare a unui separator de 18 mm grosime.

Birou Reglabil Face to Face

Solicita un pret

Vrei să faci o comandă sau ai nevoie de ajutor? Hai să ne auzim la numărul
0.767.803.132 sau poți folositi cu încredere formularul de mai jos.

 În maxim 30 minute te putem ajuta să faci alegerea corectă!

Numele Complet:
Numar de Telefon:
Adresa Email:
Informatii:

Va putem ajuta cu ceva?

office@birou-reglabil.ro

+40 (0)767 803 132